Bestellen

Opb banner 500x250 pix A versie 01Bestellen
Het boek "Van Alabama naar Margraten" is te bestellen voor de prijs van € 19,95 exclusief verzendkosten (€ 4,00) door invulling van het bestelformulier. Er is tevens een biografische Engelse editie, geschreven door zijn weduwe, mw Janice Wiggins, beschikbaar met de titel "Return to Margraten: A Soldier's Journey". De prijs daarvan bedraagt € 14,50 exclusief verzendkosten. De Engelse editie is echter tijdelijk niet voorradig.

Verzending per post kost € 4,00 - ongeacht het aantal boeken.

U wordt verzocht het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL62 RABO 0114428093, ter name van Kirkels, onder vermelding van ‘Alabama’ en volledige(!) naam, voorletters, adres, emailadres en telefoonnummer.

Verkooppunten: Het boek is ook te verkrijgen bij elke boekhandel. Klik hier voor een lijst van verkooppunten waar het boek in voorraad is wanneer u niet op uw bestelling wil wachten.

Van de hand van Mieke Kirkels verscheen ook het boek Kinderen van Zwarte Bevrijders. Dit boek is onder meer te bestellen via de uitgeverij.


Bestelformulier

Ik bestel ... exempla(a)r(en) van het boek:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Bestel het boek!

U kunt het boek Van Alabama naar Margraten bestellen via de website. U betaalt € 19,95 per boek (exclusief verzendkosten van € 4,00, ongeacht het aantal boeken). Klik hier om het boek te bestellen. U kunt het boek ook aanschaffen bij een van deze verkooppunten.

Contact

E-mail
info@vanalabamanaarmargraten.nl

Postadres
Van Alabama naar Margraten
Postbus 22
6269 ZG Margraten

Anderen over het boek

"Een petite histoire die nog lang nagalmt. Dit indrukwekkende boek vertelt het verhaal van één van de meer dan een miljoen zwarte Amerikanen die meededen aan de Tweede Wereldoorlog. [...] Geschreven met oog voor detail, tegen de achtergrond van de 20ste-eeuwse geschiedenis van segregatie. Een echte aanrader!"

- prof. Barbara M. Oomen